A B1 blog kult rovataMilyen férfit keresnek a nők?

2017. április 08. - kation

Nem a brit tudósok szerint, hanem a génjeikbe kódolva. Az evolúciós pszichológia hosszú ideje kutatja, vajon mi alapján válogatnak a nők a férfiak közül. Igen, a nő választ.

A nők számára fontos, hogy a férfi legyen…ferfi1.jpg

 • vonzó: egy jóképű, borostás férfinek sokkal jobbak az esélyei;
 • elég férfias, azaz a megjelenéséből következtetni lehessen a magas tesztoszteron szintre: erős állú, erőteljes szemöldökcsontú férfiak előnyben. Sem a túl maszkulin, sem a feminin fiúk nem jönnek be a nőknek. 
 • izmos, de nem felfújt izompacsirta és legyen széles vállú keskeny és csípőjű, mintegy V-alak;
 • minél szimmetrikusabb mind az arca, mind a teste;
 • valamennyivel idősebb a nőnél, ez kb. 4 évet jelent.

Ezenfelül a nők keresik annak jeleit, hogy milyen jövő áll a férfi előtt. Tudattalanul azt nézik, vajon elég okos-e, ügyes-e és ambiciózós-e, hogy karriert építsen és fényes jövőt lehessen vele tervezni.ferfi2_1.jpg

Számba veszik a közvetlen és közvetett előnyöket is:

 • tud- és akar-e a férfi majd apaként működni;
 • képes-e a környezetét rendben tartani, meg tudja-e szerelni a csöpögő csapot;
 • hűséges-e, lehet-e rá hosszútávon számítani;
 • el tudja-e látni saját magát, azaz van-e elég materiális erőforrása.

Nem nagy meglepetés, hogy

 1. a rövidtávra tervezett kapcsolatok esetében a nők számára inkább az első, azaz a megjelenésbeli tulajdonságok fontosabbak,
 2. hosszútávú kapcsolat esetében a választásban fontosabbak a közvetlen és közvetett előnyök, amiket a férfi kínálni tud.

Az igazi társ a nők szerint kedves, empatikus, társaságkedvelő, megbízható és személyisége érzelmileg kiegyensúlyozott, de azért izgalmas.

(Képek: Pinterest)

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkult.blog.hu/api/trackback/id/tr7312368601

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Burgermeister 2017.04.08. 15:16:45

A nők álmokat kergetnek!!!

Blazekid 2017.04.08. 18:33:27

Minden nő szolgát keres,"papucsot", akit (amit?) aztán eszközként használhat vágyai megvalósítására, ami nem más, mint- filozófiai szinten - a teljesen értelmetlen reprodukció, illetve,- társadalmi szinten - a "papás-mamás" játék...

bm613 · http://izland2009.blog.hu 2017.04.08. 22:35:16

Ez a közhelygyűjtemény hogy került címlapra?

Brute 2017.04.08. 22:53:44

Nagyon gyenge cikk. Ez a téma sokkal alaposabb írást igényel.

Szabványok 2017.04.08. 23:12:35

Minden stimmel, egyedül a borotválkozást kell kihagynom, hogy borostás legyek.
Aztán nekiállok kérdezgetni a négy évvel fiatalabb nőket.

Látens Inszinuáció 2017.04.08. 23:42:56

Ha a fenti állítások igazak, hogy a vérbe lehet Nője Csonka Andrásnak, Habony Árpádnak, Szíjjártónak, Kósa Lajosnak, Habsburg Jenőnek és még sorolhatnám.

Ugyanis a kérdés ennél sokkal bonyolultabb.

Manapság sokkal inkább a következő szempontok dominálnak:

Talán ismert az a híres "háromszög elmélet", ami a Nőket vezérli a párválasztás során.

Pénz. Pina. Befolyás.

Minél közelebb vagy a háromszög valamely csúcsához, annál több/jobb esélyed van.
És ez felettébb független mind a borostától, mind a külső megjelenéstől.

Ha egy Habony-féle karakter egyáltalán Nőhöz juthat, na az merőben érdekes.
A hölgyek számára meg igazi tükörkép.

Ennyi.

Kelly és a szexi dög 2017.04.08. 23:54:41

Money Makes The World Go Round...

kolompa lole 1111 2017.04.09. 00:14:51

"hűséges-e, lehet-e rá hosszútávon számítani"

:DDD Persze bazmeg, egy ilyen minden nő álma alfahímnek pont szüksége van a hűségre, mikor egyet füttyent, és 10 másik nőt kap a faszára. Hát persze, királylányok...

sebi77 2017.04.09. 00:15:54

@Látens Inszinuáció: "Pénz. Pina. Befolyás." Ezt most nem értem, a nők a pinára buknak?

Ami a cikket illeti, a közhelyeket átugorva: nem igaz hogy "a nő választ". Természetesen van egy olyan univerzális törvény, hogy a férfi a mennyiségre, a nő a minőségre megy, ez a teljes ivarosan szaporodó élővilágban így van. A férfi nem válogat mert nincs rá oka, mindent megdug ami mozog és hagyja. Viszont ha hosszú távú kapcsolatról, gyereknevelésről van szó, a férfi ugyanúgy megfontolja kibe ölje az energiát, és nagyonis megválogatja hogy kit vesz el, nem kevésbé mint a nő. Ha nem így volna, a nőknek nem kellene napi 2 órát a tükör előtt tölteni, meg vagyonokat költeni plasztikai sebészre.

Ami a felfújt izompacsirtákat illeti, minden nő hangoztatja hogy fúj, meg újabban a kockahas blogon is divat lehúzni őket, mér van akkor mégis hogy minden muffot megkapnak?

Ami a maszkulinitást illeti, ez a ciklustól is függ, minél közelebb a tüszőrepedés (vagyis minél valószínűbb a megtermékenyülés), annál inkább a machokra buknak, minél távolabb, annál inkább a femininekre. Ez megint csak azzal függ össze, hogy megtermékenyülni a megbízhatatlan de életerős alfa tejesembertől akarnak, a porontyot felneveltetni pedig a könnyen kezelhető, megbízható házipapuccsal akarják.

Na mindegy, teljes könyvtárakat írtak ezzel tele, evolúciós pszichológia címen érdemes keresni, nem kispályázni ilyen nőklapja blogokban.

Sütemény1975 2017.04.09. 00:18:29

első a vonzó :) ez nem újdonság

Méra 2017.04.09. 01:04:31

@kolompa lole 1111: Nem az a lényeg, hogy soha ne dugjon meg másik nőt, hanem hogy ne hagyjon el egy másik nő miatt. Kvázi lehessen rá számítani a közös életünkben.

Méra 2017.04.09. 01:10:06

@Látens Inszinuáció: 1. Csonka A.nak nincs nője, ő a másik oldalon focizik,...
2. Az általad felsorolt többi pasi azóta népszerű a nők körében, amióta rendelkezik olyan anyagi javakkal, hogy egy nő azt érzi azt: nem halna éhen "a barlangban" a közös gyerekeket nevelve, amíg ő emiatt nem tudna dolgozni, mert a férfi képes lenne róluk is gondoskodni.

Méra 2017.04.09. 01:14:35

@sebi77: A nők bizony az izmos pasikra buknának, csakhogy nem jut minden nőnek, ezért bemesélik maguknak, hogy "ugyan nekem nincs olyan pasim, de csak azért mert nem is kellene".
Illetve udvariasságból azt hangoztatják, hogy "persze, nekem az apatest jön be" hogy ne bántsák meg az átlagos külsejű pasijukat.
Olyan ez, mint a férfiak részéről a duma az érett nők dícséretéről, miközben egy feszes testű 20 éves csajt egyik sem rúgna ki az ágyából.

Pepe135 2017.04.09. 06:06:50

Összefoglalva:
Vagy a farkad, vagy a pénztárcád legyen vastag.

Fermentátor · http://fermentator.blog.hu/ 2017.04.09. 07:20:21

@Látens Inszinuáció: A borostás az, aki közel jut a pinához. A habonyfélék, akik a befolyáshoz és a pénzhez.
Nincs itt semmiféle ellentmondás.

Fermentátor · http://fermentator.blog.hu/ 2017.04.09. 07:22:10

@sebi77: "Ezt most nem értem, a nők a pinára buknak?"

Szerintem arra gondolt, hogy miként a férfiakat a farkuk, úgy a nőket időnként a pinájuk vezérli.

icipicicsipa 2017.04.09. 07:34:57

Teljesen mindegy milyen lista van összeállítva a nőknél - amely lista sosem fix mindig változik és akár egy pillanat alatt meg tud változni, ha a hipergámia úgy kívánja - ha meg is találja az adott egyént és kapcsolat alakul ki, a nő abban a pillanatban már azon kezd el agyalni, hogy mi a rossz ebben neki, és hogy hogyan fúrja meg a dolgot. Ez a folyamat lehet gyors vagy lassú. A lényeg az, hogy a nő azonnal el kezd azon fáradozni - tudat alatt - hogy hogyan csessze szét a kapcsolatát majd utána szétkürtölje a világba - barinők, család, facebook, blogok stb - hogy neki milyen sz@r.

A női nemmel felesleges ilyen szinten foglalkozni - írom ezt férfiak felé - mert elkövetjük azt a hibát, hogy a saját gondolkodási sémánkkal, logikánkkal, értékrendjeikkel gondoljuk el a női agy működését, ami abszolúte nem így van.

Giuseppe Verdi 1851-ben szépen megírta,
Rigoletto, a Herceg áriája:

"Az asszony ingatag, úgy hajlik, mint a nád,
És hálót vet ki rád könnyelmű szívvel,
Mindegy, ha víg kacaj csendül az ajkán,
Vagy könnyez csalfán, csábít és színlel.
Ne higgy a nőnek, ne hallgass rája,
Hazug a szája, bármit is mond!

Óvjad a szívedet, hogy meg ne ejtse.
Bódító kéjnek elszálló perce.
Múló az élvezet, tartós a bánat,
Lelkedre támad és akkor véged.
Ne higgy a nőben, ne hallgass rája,
Hazug a szája, bármit is mond!"

Attila1234 2017.04.09. 07:42:30

Ha a nők ilyen "csalhatatlan ösztönnel" keresik a férfiakat, akkor miért olyan sok az elrontott kapcsolat és válás? Az ilyen ostoba cikkek is csak azt a szemléletet erősítik, hogy "fogyaszthatónak" kell lenni. Ismerkedni? Együttműködni? ELFOGADNI??? Ugyan már! A borosta és a szimmetrikus arc sokkal fontosabb.

Méra 2017.04.09. 08:12:00

@Attila1234: Erre könnyen lehetkontrázni. A paiknak fontosabb a feszes, kerek segg meg a hibátlab arcbőr. Ismerkedni? Együttműködni? ELFOGADNI???

Attila1234 2017.04.09. 08:24:24

@Méra: Sosem volt még kerek fenekű, hibátlan arcbőrű és nagymellű barátnőm. ;)

norbert79 2017.04.09. 08:36:09

Ez mind a harminc év körüli nőket jellemzi, de mind a fiatalabbaknak, mind az idősebbeknek már másak az igényeik, csak azzal egészül ki, hogy legyen higgadt a pasi.

martineden 2017.04.09. 08:46:40

Ez a lista egy baromsag. regi igazsag, hogy eleg , ha a ferfi egy f0kkal szebb az ordognel. A jo duma es a hatarozottsag, ami leveszi a not a labarol, Persze az anyagi javak tulajdonlasa megjobban elosegiti az eredmenyt. A borostarol meg annyit, van amelyik no kimondottan utalja es sipakol , hogy kipirosodik tole a bore.

Olasz Bazsa 2017.04.09. 08:50:03

Saját tapasztalatom: Válás után éveken át próbáltam ismerkedni. Egyetlen egy nővel sem találkoztam, aki szeretett volna egy közös életet felépíteni a jövendőbeli párjával. Kivétel nélkül mind egy férfi kész életébe akart beleülni. Nem általánosítani szeretnék, de tapasztalatom szerint ez az egzisztenciális hisztéria bőven felül írja már a "szögletes borostás alfalpasi" ős-mítoszt.
Hozzá tenném, azóta -nem kevés munkával- stabil hátterű sikeres emberré váltam, de mostanra valahogy el is ment a kedvem tőle, hogy bármelyik nőnek meg akarjak felelni.

demerson 2017.04.09. 08:54:02

@Attila1234: gondolom az adottságaid nem engedték ezt meg. A ronda fasziknak is jut pina. Csak éppen ronda.

Attila1234 2017.04.09. 09:00:30

@demerson: Látom, a személyeskedés már vasárnap reggel is prímán megy. :DDD Az évek meg a rutin, ugye.

roli101 2017.04.09. 09:15:18

A nők először az alfahímekre buknak és a jó kinézetűek meg is kapják őket. Aztán, amikor az kidobja őket, rossz esetben már gyerekkel, akkor már megelégszenek az átlagossal. Csakhogy addigra az átlagosok közül a normális, akivel együtt lehet élni, az már foglalt vagy elvált és gyereke van. Ez a szép nők 22-es csapdája. A hosszútávú boldogságot, amit egy stabil, jó kapcsolat nyújt, feláldozzák a kinézet és a pénz által nyújtott rövid boldogságért.

Torz 2017.04.09. 09:16:19

@Szabványok: :D
Köszönöm a leírást. Annyit ért, mint halottnak a coach.

Bicepsz Elek77 2017.04.09. 09:31:39

Ez egy jo nagy hülyeség. Sokmindentol fugg a "párválasztás". Lattam en gnomokat bombazokkal, dzsigolokat oreglanyokkal, a £$€¥ alap, de volt olyan , aki festoseged volt, törpe de akkora dumat levagott, hogy azt mondtam volna, hogy"Tanits mester! ". Neki volt a legjobb noje a kornyeken!
Mi szamit: a" piac", a kozelseg, az onbizalom szintje, a "szokasok" (ebben a divat is benne van) meg a hasonlosag. Az elso pl. bekeidoben ferfitulkinalat van, ergo a nő valasztja ki a szamara legjobbat. Magas ferfihalandosag eseten a ferfi van pozicioban. www.antalffy-tibor.hu/?p=15349
közelség: az elérhetőseg fontos, bar a net sok gatat attor, de a szemelyes kapcsolat az alap. Hosszú távon hasonlo gondolkodasmod(celok stb.) kellenek.
A szokások: eltero ferfiidealok vannak terben es idoben. Valamikor a nagy has jelentette a joletet, a sovanysag a luzerseget. Az izmok meg semmi pluszt nem adtak. A masculin jelleg sem elony ott, ahol a penz, csaladi kapcsolatrendszer es a hatalom jobban szamit.
Az önbizalom: ha a ferfie nagyobb, akkor ok. Ha a nőe nagyobb, akkor a ferfi veszit. Vagy versenges eseten is ez a helyzet.
Na de ez is csak kis összefoglaló.

martineden 2017.04.09. 09:38:23

@Bicepsz Elek77: ,,hogy azt mondtam volna, hogy"Tanits mester! ". Neki volt a legjobb noje a kornyeken! "...ezt irtam kicsit feljebb en is. A kinezet nem igazan szamit.A lenyeg a jo duma es a hatarozottsag.

carrot cake 2017.04.09. 09:38:44

Ennél rövidebb cikk is lehetett volna... A nők alfahímeket és izgalmat, nagy kerek figyelő szemeket keresnek rövidtávra. Tartós kapcsolatra meg ösztönösen az otthonról hozott sémát hozzák és olyan férfit választanak akinek ismerős a mintája.
Ha apu bulizós ivós volt akkor olyat, ha zárkózott könyvmoly akkor olyat. Árnyalatok vannak.

Voznyák Pista2 2017.04.09. 10:02:59

Én könyvmoly vagyok, aki szeret bulizni :)

kovácspéterke 2017.04.09. 10:16:34

@Olasz Bazsa: és nem lehet, h az egzisztenciális hisztéria azért van, mert már nekik is van egzisztenciájuk?

lobaszopiatej 2017.04.09. 10:29:35

A fizikai jellemzők egy IQ negatív építkezési munkásra hajaznak, de azért kedves legyen meg minden....
Aztán jön a sok hír a családi erőszakról meg a fizikai bántalmazásról... a fentebbi fotóból számomra ez egyenesen következne, persze.

Ennek alternatívája, hogy jön egy elsietett házasság valami karrierista balekkal, plusz a mellékefélés a már említett IQ negatív de tesztoszteronos egyénnel...

Mai kórkép ez, ami az idejétmúlt mesékből és letűnt társadalmi elvárásokból keletkezik.

dartonita 2017.04.09. 10:54:26

Ideális esetben a nő azt a férfit keresi, aki maradéktalanul beteljesíti a férfiúi princípiumot (bezony, ilyen is van): biztonságot nyújt a nőnek fizikai (megvédi), lelki (szereti) és igen, anyagi (eltartja) aspektusból is. Ha ez megvan, akkor lehet elvárás az, hogy a nő is elkezdje beteljesíteni a női princípiumot: gyereket szül, háztartást vezet, meg ilyesmi (meg persze viszontszeret, okosan beosztja az anyagi javakat, stb.)

Csak az a baj, hogy az ilyen ideális eset b*szottul ritka. Az hogy az ivarérett hímneműek javarésze vagy metroszexuális zsúrpubi, vagy kétbites muszklimiska, a nők javarésze pedig karrierista dög, vagy szintén kétbites plázap*csa, elég nehézkessé teszi az ideális családmodell kialakítását.

2017.04.09. 11:14:21

@Mónika Bódi: Add le a szavazati jogod és eltartalak. Addig ne élősködj!

kolompa lole 1111 2017.04.09. 11:16:29

@Méra:
Értem én hogy ez a vágyálom, de miért erőlködne egy jópasi olyanért, amit bármikor megkaphat? Jön a hiszti, akkor egyszerűbb lapátra tenni a csajt, elég hosszú a lista amiből lehet pótolni. Meg is érdemli a sok missz picsa, visszakapja azt ahogy ő bánik a nemjó pasikkal.

kolompa lole 1111 2017.04.09. 11:20:00

@Méra:

Nektek is csak a külső számít, akkor miért vagytok meglepődve hogy fordítva is? Ahogy te lepattintod a nem elég jó pasikat, úgy azok téged is.

kolompa lole 1111 2017.04.09. 11:27:12

@martineden:
Ez fasság, olyan kamu mint a "méret nem számít". Nagy fasz és nagy pénztárca nélkül csak a hulladékból válogathatsz. De fordítva is! Csak épp legjobban a nemjónő missz picsák szogtak ajvékolni hogy ők miért nem kellenek az alfahímeknek. Azért.

kolompa lole 1111 2017.04.09. 11:31:26

@roli101:

Na ja, utánfutóval már a legjobb nő se kell, max 1 kúrásra. Fasz se fogja más kakukkfiókáját nevelni, pénzelni. Azelőtt kellett volna gondolkodni mielőtt engedték a nagy fasz kapitányt belespriccelni. :D

kolompa lole 1111 2017.04.09. 11:32:47

@Bicepsz Elek77:

"Lattam en gnomokat bombazokkal"

Ja, pl. Palácsik Timike és a pénzeszsák nagyfaterja. Igaz szerelem, 1. látásra. :DD

kolompa lole 1111 2017.04.09. 11:34:17

@martineden:

"A kinezet nem igazan szamit."

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

carrot cake 2017.04.09. 11:36:13

@Mónika Bódi: Hát igen ez a tankönvi, légüres térben, és sulytalanságban léező ideális párkapcsolat. Mivel viszont egyik sem tökéletes és mindenki a nagy őt keresi anélkül hogy belülről változna (mert ugye ÉN vagyok a tökéletes, és ehhez keresek megfelelő partnert) addig ilyen nehéz. És maradunk a sekélyes cikk ideálhajszolásánál.

kolompa lole 1111 2017.04.09. 11:37:10

@carrot cake:
"A nők alfahímeket és izgalmat, nagy kerek figyelő szemeket keresnek rövidtávra."

Hosszútávra is. Csak akkor kiegészül még a kívánságlista a lóvéval. A csak pénz a kurva státuszhoz elég.

kolompa lole 1111 2017.04.09. 11:40:57

@Mónika Bódi:
"Ha ez megvan, akkor lehet elvárás az, hogy a nő is elkezdje beteljesíteni a női princípiumot"

Álmodban. Azért nem találsz magadnak jópasit, mert nekik is ugyanolyan magasak az elvárásaid, nem a te kegyeidért hajtanak. Sok ilyen királykisasszony van aki nagy kegyesen megengedné a legjobb pasinak hogy megdugja és finanszírozza, csakhát ahhoz neked is topmodellnek kell lenned PhD fokozattal.

carrot cake 2017.04.09. 11:50:10

Ja még egy nagyon fontos szempont van, ami a fenti listából kimaradt. Az átlag nő magasság valahol 170 cm alatt van, és mindenki 20 centivel magasabb embert keres. Nyilván azért hogy magassarkúban is fel tudjon rá nézni. :) 190 alatt nincs "férfi". Tessék bármelyik társkeresőt megnézni. Nevetséges de 160 cm -es magassággal is 190 es férfiakat keresnek.

flydomi 2017.04.09. 12:05:28

A legfontosabb dolog:lové-money-pénz,ami kell a nőnek.
Mert az egojuk ez diktálja.
Ha sok lovét ..opnak össze,(legyen öreg,vény szatyor,az se számit nekik,csak cash legyen,mert ez az igaz szerelem) akkor lesz a popsijük alatt egy verda,ide-oda utaznak,jólétben élnekmiközben nem dolgoznak,és közben a barinők irigykednek.
Mert az önfényezés sokkal fontosabb,mint az emberi értékek. :) .
Ha a lové elfogyott,akkor tovább állnak.

De a legfontosabb az,hogy nem csak a nő választ. :)
Sokan felismerik az ilyen tipusu embernek nem nevezhető nőnemű egyedeket,és inkább átnéznek rajtuk. :)
Ilyenkor egy nőt vesznek el,akinek vannak emberi értékei. :)

ennyi

Randinfo 2017.04.09. 12:22:20

Magabiztosság, határozott fellépés, jó önismeret és a nőkkel való érthetetlennek tűnő szituációk jó kezelése, erős kommunikációs készség és megjelenés (nem jóképűség, az nem ugyanaz). Ezek számítanak. A cikkben felsoroltak meg csak max a zsáner kategóriába esnek bele.

Méra 2017.04.09. 14:44:12

@kolompa lole 1111: Tévedsz. A nőknek elsősorban a biztonság szűmít, amihez igenis kell a pénz, mertt akkor tudja eltartani a közös gyerekeket.
A pasiknak számít elsősorban a külső, mert a szép= egészséges nő tud egészséges utdokat szülni neki.
Ami a pasiknál a nők külseje, az a nők számára a pasi anyagi helyzete.
A jóképű, de csóró pasi max szexre kell, de tartós parnernek (hacsak nem gazdag a nő saját maga) nem kell

Méra 2017.04.09. 14:46:38

@kolompa lole 1111: Nyugi, a nők is ugyanúgy lapátra teszik a pasit, ha megunják.
Azt hiszik a pasik, hogy csak ők kúrnak félre, pedig (hacsak nem minden pasi jár kurvához) a szexelésnél (a legtöbb eseten) a felállás 1 férfi + 1 nő.
Szóval csak a pasik hiszik, hogy a nők nem szexelgetnek félre vagy nem szexelnek csakis az orgamusért manapság.
A tartós párkapcsolattal szembeni elvárások persze más téma

guy2 2017.04.09. 19:38:14

@martineden: az csak a kivétel. De a legtöbb ffi egy unalmas alak, aki csak a klsejevel vagy a penzevel tudja egy papucsallatka szintjet elerni.

GMB 2017.04.09. 19:46:15

@Olasz Bazsa: Megkérdezhetem tőled, hogy miután sikeressé váltál, más lett a nők hozzáállása? Én külföldről tervezem hazaköltözni, mert kinn nem sikerült párt találnom, bár tartok tőle, hogy két szék között könnyen a padlóra eshetek. Úgy érzem nagyok a női elvárások a 30 feletti nők részéről, sokszor szerintem indokolatlanul.

Bicepsz Elek77 2017.04.09. 23:46:32

@GMB: Inkabb koltozz Guatemalaba, Oroszországba(+Baltikum, Fehéroroszország) vagy Thaifoldre(Kambodiaba). Ott talalsz.
Egyébként le ak szamolni a mitoszokkal pl. a monogamia, ami a gorog-romai(majd kereszteny) jog termeke valojaban a csorobb ferfiaknak volt jo, meg a noknek penzugyi okokbol, amugy a nők elturik ha mas not is dofkodsz, sot ezzel noveled a piaci ertekedet.
A társadalmak eppen azert szabalyozza/tak(zabolazzak) az osztonoket, hogy ne allatok modjara eljunk, mert abbol anarchia lesz.

ColT · http://kilatasgaleria.blog.hu/ 2018.03.08. 16:13:31

"Az igazi társ a nők szerint kedves, empatikus, társaságkedvelő, megbízható és személyisége érzelmileg kiegyensúlyozott, de azért izgalmas."

Aztán összeállnak egy jó külsejű, gazdag tahóval, mert azért a pénz mégis fontosabb :D

darlacko 2019.04.04. 03:53:46

@lobaszopiatej: ha szerinted szép teste, borostája, szemrevaló fizikuma csak egy építkezésen dolgozó melósnak lehet, akkor benned van a hiba

Sőt, építkezésen dolgozó melósok közt sok a pocakos, csapott vállú, hesszelőnyakú (keselyűnyak), mert ők azok, akik 14 éves koruktól szakmát tanultak és sportolni véletlenül se értek rá. Viszont a cigi, a pia, az ment naponta. Ez meg is látszik a melósok többségén.

A legszebb testű férfiak, akiket ismertem programozók, jogászok, mérnökök, vegyészek, orvosok. Ja, hogy ők fiatalon úsztak, kajakoztak, kenuztak (versenyzerűen), vízilabdáztak, majd szabadidejükben búvárkodtak, küzdősportoltak, futottak, konditerembe is leszabadultak.

Pont az IQ negatív rétegnek se ideje, se pénze, se igénye nincs a mozgásra, testedzésre, testápolásra.