A B1 blog kult rovataMilyen nőt keresnek a férfiak?

2017. április 13. - kation

Előző cikkünk folytatásaként lássuk, az evolúciós pszichológia szerint milyen nőre vágynak a férfiak! Akár rövid, akár hosszútávú partner keresnek a férfiak,

a külső fontos - de nem úgy mint elsőre gondolnánk.epszi10.jpg

1. Az alak

Minden férfi matematikus, és első ránézésre összevetik a nő derék-csípő arányát. Azoknak a nőknek van nyert ügye, akiknek ez az arány 0,7-es. Mit jelent ez? Karcsú derék, viszonylag lapos has és ehhez társuló széles csípő és közepesen telt mellek. Ez azt mutatja a férfinak, hogy a nő fiatal, egészséges és termékeny. A jó hír, hogy nem a ruhafogas testalkatú nők a legvonzóbbak ezek szerint, és egy nőnek sem kell éheznie, hogy a karcsúnál is karcsúbb legyen, csak legyen meg a homokóra alak szinte bármilyen méretben.

2. A nő bőre és haja

A hosszú, dús haj és a pirosas-rózsás arc arról árulkodik a férfiaknak, hogy a nőnek magas az ösztrogén szintje. Persze ezt senki sem elemzi így ki magának, mégis a rózsásabb arcú nőket ítélik vonzóbbnak a pasik. A bőr állapota is a fiatalosság és az egészségesség első mutatói közé tartoznak. 

3. A fiatalság jelei

Babás lányok-nők előnyben: nagy szemek, kis orr, telt ajkak és világos hajszín az abszolút nyerő kombináció. Ebből persze sok eleve adott egy nőnél, máskor optikai trükkel lehet a vonzóság irányába hatni. Ez a fiatalság mellett egyébként azt is üzeni: a nő ártatlan.

4. A nő illata

Nem a parfüm számít, hanem a valódi illat. A mesterséges illatosítók elnyomják a feromonokat, pedig minden férfi arra kíváncsi szó szerint, hogy bírja-e a másik szagát? A feromonok, amik a test illatát adják, információt adnak arról, hogy a férfi és a nő genetikailag összeillik-e, képesek lesznek-e egészséges gyermeknek életet adni - ezért ezt információt minden férfi ösztönösen keresi és dekódolja a nő illatából. 

epszi9.jpgHosszútávon azért van még néhány dolog, ami érdekli a férfiakat a külsőn, azaz a fizikai vonzerőn és a fiatalságon túl. És ezek bizony nem azok a tippek és trükkök, amiket a női magazinok sugallanak nőknek.

  • Hűség: ne feledjük, egy férfi sohasem lehet biztos abban, hogy a majdani közös gyermeknek ő az apja, ezért minél ártatlanabbnak és megbízhatóbbnak tűnik egy nő, annál inkább választják párnak;
  • Jó természet: azaz könnyen ki lehessen jönni a nővel, egyértelmű legyen a kommunikációja és ne legyen férfias a viselkedése;
  • Háziasság: nem rabszolgát keresnek a férfiak, de nem hátrány, ha egy nő tud főzni és nem rendetlen, és nem hagyja például szanaszét a ruháit a lakásban. 

(Képek: Pinterest)

A bejegyzés trackback címe:

https://szubkult.blog.hu/api/trackback/id/tr3712415289

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fidesz maszop dk egykutya 2017.04.14. 22:05:04

"világos hajszín" ez mióta a fiatalság jele? Mindig a sötétebb hajú nők tetszettek. Jaaa hogy a fiatalok festik mind szőkére!

inebhedj - szerintem 2017.04.14. 22:06:08

1: nem.
2: nem.
3: nem.
4: triviális

Azt hiszem, az evolúciós pszichológia alapján ki kellett volna halnom, lehet, hogy a kreacionista pszichológia alapján működöm?

Légy résen! 2017.04.14. 22:08:11

Az evolúciós pszichológiánál kevés nagyobb ökörség van. Az elmélet szerint van az ősember, utána meg pikk-pakk, itt vagyunk a 21. században. Arról, hogy közte mondjuk hatezer év kulturális hatás is volt, rendszerint hallgatnak.

Jakab.gipsz 2017.04.14. 22:35:08

Igen ezek az ütődött behaviorista pszichológusok kitalálják a kategóriáikat, és ha valaki individum és nem fér bele elkezdik farigcsálni, mind addig amíg egy zombit nem kapnak.

Egyébként minden férfi egy normális nőt keres, ezért megy a dolog nehezen, (és viszont).

wiener 2017.04.14. 22:53:22

ezt megint egy rosszalakú nő írta
biztatásként a többieknek

Beer Monster 2017.04.14. 23:24:36

Ez nem evolúciós pszichológia.

2017.04.14. 23:41:45

@inebhedj - szerintem: nem evolúciós pszichológia. Nincs kreacionista pszichológia. És igen. Jobb lett volna.

hdnctrl 2017.04.14. 23:53:29

kimaradt a humorérzék, egy életre a francnak se kéne egy humortalan satrafa, akármennyire 0,7 a homokóra-aránya, egy-két hónapra persze oké

Opi87 2017.04.15. 01:44:27

@Kicsivagyokszekrealloken: A sötét hajszín az a magasabb tesztoszteron szint jele. Megfigyelték pl. hogy azon nők akik tesztoszteron-t szednek (bármi okból, legtöbbször egészségügyi de pl. sportolóknál is lehet) gyakran sötétül be a hajuk (felnőttkorban is), nyilván nem egyik napról a másikra persze.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2017.04.15. 07:18:58

Egy, legyen szép, dekoratív
Kettő, legyen szexistennő az ágyban.
Három, legyen jó, gondos háziasszony.
Négy, legyen jó anya.

És ez a négy ne tudjon egymásról!

fidesz maszop dk egykutya 2017.04.15. 08:12:19

@wiener: akkor miért a jó alakról írt ha a rossz alakúakat akarja bíztatni?

@Kicsivagyokszekrealloken: nem tűnt fel, az öregedőknek éppen hogy világosodik

@Opi87: nem, a sötét hajszín az olyan hajszín génjének a jele. Láttam már pár sötét hajú nőt, és nagyon nem látszott rajtukj tesztoszteron, hanem az ellenkezője... Ezt valaki kitalálta, hogy a hajfestést népszerűsítse.

fireman4 2017.04.15. 08:47:22

A férfiak igénye koruk előre haladtával változik akár a nőké! Szóval négy pontba szedni a kívánságokat nevetséges.
Pl, nem akarok gyereket már így engem nem érdekel a nő reprodukciós képessége, fontosabb, hogy ki tudjon lépni az anya szerepből és ne a gyerekeként kezeljen.

Duplaxiii 2017.04.15. 08:57:02

Na megint egy klikkmágnes, persze ez kikerül a címlapra...
Sztereotípiák, közhelyek.
Nekem például az az első, hogy legyen agya!
Ezért élek régóta egyedül...
Jóalakú, jóillatú szőkéket bármikor kapok egy-egy órára, de olyat, akivel el lehet tölteni egy tartalmas hétvégét anélkül, hogy a buzeráns telefonját basztatná, hogy ne kelljen vásárolni menni, hogy halott lenne az összes 1 bites barátnője, na olyan 1-1 van kontinensenként.
Példál a blogolók alapból kizárva...

Duplaxiii 2017.04.15. 08:59:41

A blogger hölgynek küldöm a klasszikus viccet:
- Mi kell egy tini fiúnak?
- Egy pornoújság, hogy kiverhesse.
- Mi kell egy 18 évesnek?
- Egy jó csaj, akivel bulizhat és este dughassanak nagyokat
- Mi kell egy 25-28 évesnek?
- Egy normális nő, akivel családod alapíthat
- Mi kell 40 felett egy férfinak?
???
Tökmindegy! Csak két nagy csöcse legyen!

Bright side of life 2017.04.15. 09:18:07

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll:
Akkor az álomnő számodra egy többes személyiséggel bíró skizofrén....? :))
Amúgy, jó poén

andd1234 2017.04.15. 09:45:03

Mindig a nő választ !

Brix 2017.04.15. 10:30:35

Az említett fizikai paraméterek és a belső értékek összhangjàt keresik a férfiak. Csak sajnos olyan szinte nincs...Ahogy a nők is a sikeres, jó megjelenésű, hűséges férfiakat vàlasztanàk,de olyan sincs...Az a baj, hogy a nők vagy okosak , vagy szépek, vagy ha okosak és szépek is egyben, nem àllnak szóba veled...

remixer 2017.04.15. 10:44:00

"egy férfi sohasem lehet biztos abban, hogy a majdani közös gyermeknek ő az apja"

Ezért kellene bevezetni a kötelező apasági vizsgálatot minden szülés után.

na4 2017.04.15. 10:47:44

A felső fotó jöhet. Remek :-)

bandiras2 2017.04.15. 10:59:06

Akkor most jön a titok:
A férfi két dolgot keres a nőben.
1- fiatalság
2- szépség
Fiatalság: Mi a francot akarjak egy 35+ nőtől, aki túl van a termékeny korának nagy részén? Egy terhesség mindenféle komplikációk veszélyével jár, hamár egyáltalán, mert 40 fölött a sikeres terheesség esélye meredeken zuhanni kezd.
A másik, hogyha nem vagyok totál csóró, akkor kapok magamnak fiatalabbat, aki 5-10 év múlva nem lesz öregasszony.
Mit képzelnek a nők? Ez itt az álomvilág amit Szex és New york címen eladtak nekik? Hogy 50 éves koruk előtt eljön értük az inteligens, gazdag és szexy Mr BIG, gyermeket csinál nekik, és feleségül veszi őket? Addig meg végig kúrják a fél világot, és leszopnak minden faszt ami tetszik nekik? Tényleg elhiszik hogy a hercegnek kell egy olyan kiélt öregasszony aki több spermát nyelt mint kólát? Mikor a pénzéért minden ujjára kap 18-25 éves libákat, akik hajlandóak és KÉPESEK szülni is neki?
És akkor most beszéljünk a szépségről.
Hölgyeim, ne szégyeljék magukat, mindenki egy gazdag és erős adonisz alatt szeretne sikoltva élvezni, mint ahogy én is egy FIATAL, és SZÉP nőt gyűrnék inkább magam alá mint egy 40+ termékenységéből és szépségéből kiöregedett nőt.
A különbség:
Egy férfi szexuálpiaci értékét nem a kora határozza meg, hanem a jövedelme, a kocsija, a háza, és az, hogy mennyi pénzt hajlandó elbaszni a nőjére.
Egy nő szexuálpiaci értékét a KORA, az alkata, domborulatai, az édes kis arcocskája, és a bőre finomsága(cigaretta, drogok, iszákos kiélt picsa mind nagyon negatív) adja meg, minden más másodlagos.
a nők 80%-a a férfiak felső 10%-ra hajt. A férfiak 10%-nak jut az összes szex 80+%-a. Az átlagos és átlag alatti pasik akkor jutnak pinához, ha bevállalják a kövér tehenet, vagy vesznek maguknak pinát készpénzért pár órára.
Azt hiszitek hogy ha majd kiöregedtetek, akkor majd jut nektek herceg? Nem fog. Aztán ahogy múlnak az évek, azt képzelitek majd, hogy az iskolaévekben lenézett átlagos vagy átlag alatti srác majd elfogad titeket. Elárulok valamit. Ha az átlagos-átlag alatti csávó nem volt teljesen hülye, akkor felépítette magát: Ház, kocsi, bankbetét. És ebben a pillanatban már kap magának fiatalabbat. Game over. Válogathgattok a MARADÉK férfiakból. Persze ha gazdag vagy, akkor felszedhetsz magadnak egy rajongó ifjú titánt, aki majd pár év múlva lecserél téged egy fiatalabbra ahogy felépítette magát a pénzedből.

Puzsér előadása a témában:
www.youtube.com/watch?v=rWVpO1zYmhc

Lehet engem utálni, de a tények makacs dolgok.

indapass 2017.04.15. 11:30:42

Másként választ a férfi egy rövid kalandra (külső jegyek előnyben) és másképp hosszú távra, amikor is az intellektus, jó természet, hűség is magasabban pontozódik.
Egy nő is másképp mérlegel, ha kalandot keres, és másképp, ha apajelöltet, akivel föl is nevelné a gyerekeket.
Jó, ha tudunk az ösztön- és hormonvezérelt preferenciánkról, de azért van agyunk, hogy használjuk, és mérlegeljünk.

a szürkebarát ötven árnyalata 2017.04.15. 12:37:48

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: a sikeres férfi pedig az, aki ezt fenn is tudja tartani ;)

Gulyo 2017.04.15. 13:20:56

Hibátlan a leányzó. Pont ilyen volt a feleségem 30 éve :D

Androsz · http://migransozo.blog.hu 2017.04.15. 13:54:21

A neved és a kép alapján lehet, hogy tudom is, kiről beszélsz? :-D

Androsz · http://migransozo.blog.hu 2017.04.15. 14:05:25

@bandiras2: Amit írsz, kiábrándult és dühös, így aztán sértő is. De néhány alappont azért szerintem is stimmel. A fiatalságukat minden tekintetben húsz évvel kitolhatónak tartó nők eltévedt gondolkodása része korunk társadalmi zavarainak.

_-_-_ 2017.04.15. 14:28:16

@bandiras2: "Ha az átlagos-átlag alatti csávó nem volt teljesen hülye, akkor felépítette magát: Ház, kocsi, bankbetét. És ebben a pillanatban már kap magának fiatalabbat."

A fiatal nők többsége nem szeretne 20 évvel idősebb férfival lenni,hiába van annak pénze. Még egy 10 év korkülönbség tolerálható, afölött már elég sok probléma adódhat.

fidesz maszop dk egykutya 2017.04.15. 14:37:43

@_-_-_: dehogynem, egyre több ilyet látni, 40-es 50-es pasi 20 éves csajjal.

fidesz maszop dk egykutya 2017.04.15. 14:37:43

@_-_-_: dehogynem, egyre több ilyet látni, 40-es 50-es pasi 20 éves csajjal.

bandiras2 2017.04.15. 15:01:44

@_-_-_:
Nem az számít hogy szeretne e, hanem hogy mit akar egy nő a férfitól. A fiatal, gazdag, inteligens alfahím a társadalom legritkább árucikke. Ha az elvárások közül kihagyja a fiatal jelzőt, akkor sokkal egyszerűbb hogy a segge alá kerüljön a kabriómerci, csak tartsa oda a picsáját bármikor amikor a pasykája kéri, ne hisztizzen feleslegesen, és csináljon neki egy kibaszott szendvicset amikor az azt akar. Ha ezt megadja a pasynak, akkor aranyélete lesz.

A probléma már csak annyi, hogy az inteligens gazdag pasik, pontosan tudják, hogy BÁRMIKOR találnak helyettesítést ha a csajszi idegesítővé válik. A férfiak felső 10%a számára a fiatal és szép libák eldobható, egyszer használatos árucikké váltak. A csajoknak pedig elég a pénz és a gazdagság ígérete, újra és újra megdőlnek a gazdag fasznak, iszák a spermáját, egész fiatalságuk alatt, aztán 30 éves koruk után, mikor már kiöregednek, rájönnek, hogy mi a helyzet, de addigra a korosztályukban már nem lesz olyan értelmes férfi aki összeállna velük. ERősen lehasznált áru, 30+ nem csak az évek, hanem a múltjában lévő pasik száma is. Persze találhatnak még maguknak izgalmas férfiállat alfahímet , aki mellett elhihetik hogy jó vásárt csinálnak, és feszíthetnek büszkén a "versenyautóban".

s21.postimg.org/d3g00oapj/why-study.jpg
americanfreedomunion.com/wp-content/uploads/2015/03/1-feminism-female-hypergamy.png

Silbermann 2017.04.15. 16:30:21

@na4: Igen, én is ugyan erre gondoltam. :)

Gyúrótermi BUNKÓ 2017.04.15. 17:06:56

A manapsag legfontosabb szempont kimaradt.

NEHOGY VALAMI CEU GENDER SZAKOS LIBBANT RIBANC LEGYEN !!

Nancsibacsi 2017.04.15. 19:53:17

Ha arról van szó, hogy megdugja-e az ember, akkor nem ennyire válogatós, hosszú távra meg úgyis olyat tart meg aki lenyeli szépen és élvezi az anált, nem azt fogja nézni hogy milyen színű a haja. Ja, és az se baj ha tud főzni.
Ez van csajok.

gigabursch 2017.04.15. 21:01:10

Feromon. Ja, persze....

Az a rovarvilágban van, ellenben nem egy kölni-művek belebukott a női feromonos termékek gyártásába.
Mert azt hitték, ismerik a biológiát...
De nem...

Androsz · http://migransozo.blog.hu 2017.04.15. 21:52:03

@gigabursch: A "feromonoknak" még mindig van valami szerepe közöttünk is, de persze csak egy apró tényezőként, a felsoroltakhoz hasonlóan. De az, hogy azt hitték, ismerik a biológiát, színigaz. A biológia nem olyan egyszerű, mint egy kölnirecept. Nem is csoda, ha nem úgy működik, ahogy reméljük.

Kurt úrfi teutonordikus vezértroll 2017.04.16. 08:23:41

@Gyúrótermi BUNKÓ: lyalya! Nehogy a libbant picsa l1en, aki nem akarlya betellyesíteni a női principiumot!

fidesz maszop dk egykutya 2017.04.16. 10:00:51

@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: és nehogy a soros a sátán antiviktor támogassa a tudjukkik segítségével!!!44444 (szíriuszi homokos ufózsidók)

szépremediosz (törölt) 2017.04.16. 10:18:57

Hála az égnek, hogy vannak pénzes pasik. A diplomámat,a nyelvi kurzusaimat, a kocsimat és a lakásomat is egy ilyen finanszírozta. Az elejétől kezdve világossá tettem a számára, hogy csak erre kell, ő meg elmondta neki mire kellek, világos beszéd volt, a végén meg alig bírtam lerázni, pedig megegyeztünk. Megdöbbentő, hogy a pasik többsége tényleg azt hiszi, hogy az a nő életcélja, hogy gyereket szüljön, meg őket kiszolgálja. Én szabad vagyok, és eszem ágában nincs ezt feladni. Láttam a környezetemben eleget és az ilyen hozzászólások pedig igazolják a feltevéseimet...na viszlát.

geegee · http://eszakonelunk.blog.hu 2017.04.23. 00:11:12

Legyen szőke, nagymellű, nimfomániás és legyen az apjának egy sörgyára... :D
Az első képen egy gyönyörű kis bestella van, ez igen!

2017.06.19. 21:22:20

@gigabursch: a feromon hülye szó erre, de mindenkinek van egy alapillata/szaga.. ha az nem jön be, akkor cseszheted. A testszag alapján az átlagember érzékeli, hogy az ő immunrendszere mely baktériumokkal tud könnyebben, melyekkel nehezebben megbírkozni, ez alapján választasz nem tudatosan.
Ha jól emlékszem mindenki a komplementerét keresi.
Valamelyik tetszik, valamelyik nem (na persze nem azt mondom, hogy nefürdjéle :) ) Ettől függetlenül persze a feromonos bohóckodás hülyeség, de a testszag azért bizonyos mértékig befolyásoló tényező.

Nancsibacsi 2017.06.19. 21:28:34

Szerintem sokkal fontosabb ezeknél hogy ne cigizzen, mert attól hányok. Ja, és ne is igyon egy kortyot se, sose, meg legyen jogsija, különben "részegen, ki visz majd haza?" :-D Na jó, az se baj ha nagy melle van (sokkal hamarabb észreveszem, mint a 0.7 arányú csipőt).

Nancsibacsi 2017.06.19. 21:29:38

@szépremediosz (törölt): Lábtörlőre is szükség van, a fajtádra is... Csak azt ne hidd, hogy bárki nőnek néz.

h99x 2017.06.19. 22:20:16

Ahogyan mindig is sejtettem, de most egyes hozzászólók igazolták, hogy Mo-n rengeteg primitív férfi van.

datam 2017.06.19. 22:34:26

@h99x: Legyen primitív nő+1. Ez még akkor sem rossz arány. :)

datam 2017.06.19. 22:37:47

@szépremediosz (törölt): Majd ha lepukkan hamarosan a karosszéria, akkor jönnek a gondok.... Nem baj, műkörmös/hajhosszabító mindig kelleni fog, a fiatalabb lányok haját valakinek be kell lőnie bubázás előtt...:)

hirzel 2017.06.19. 23:02:25

@Jakab.gipsz: elegem van a "normális nö / pasi" kifejezésből! mit jelent? átlagos, bizonyos normáknak megfelel? mindenkinek más a normális, még Margit is!

legyetek 2017.06.20. 07:33:03

@_-_-_: Mondok neked valamit. Ha van egy szabad, jó karban lévő 50+-os csávó, akkor ő az
ideális jelölt a 25 éves lánynak. Mert ez a jó karban lévő 50+-os csávó:

1/ nem halt meg 25 éves korában autóbalesetben
2/ nem halt meg 30 éves korában leukémiában.
3/ nem lett manifeszt schiofren 35 évesen
4/ nem halt meg 40 évesen hirtelen szívhalálban
5/ nem halt meg hererákban, szívinfarktusban, agyvérzésben 45 éves koráig
6/ nem tunyult el, nem hízott el 50 éves koráig.
7/ egzisztenciálisan megállapodott, kalandokat már nem keres.

Nos, ha ez a jó karban lévő 50+-os csávó lesz a 25 éves kishölgyike gyermekeinek apja,
akkor kishölgyike gyermekei igen jól járnak.

legyetek 2017.06.20. 07:34:11

@bandiras2: ez van, meg a bárányfelhők.

martineden 2017.06.20. 08:32:42

,, világos hajszín az abszolút nyerő kombináció. "....ez nem fedi eppen a valosagot. Csak gondoljunk a tuzes es gyonyoru latin lanyokra.

erkölcsi hulla 2017.06.20. 09:15:03

Ez a poszt valahogy már volt egyszer régebben, sztem teljesen ugyanez. Csak ezért emlékszem rá mert már akkor is megdöbbentett mily faszságokat lehet közszférában írogatni, bár ez még közel sem az alja.

erkölcsi hulla 2017.06.20. 09:15:05

Ez a poszt valahogy már volt egyszer régebben, sztem teljesen ugyanez. Csak ezért emlékszem rá mert már akkor is megdöbbentett mily faszságokat lehet közszférában írogatni, bár ez még közel sem az alja.

a szürkebarát ötven árnyalata 2017.06.20. 09:16:02

@Gyúrótermi BUNKÓ: a ffi pedig lehetoleg ne te es a hozzad hasonlok legyenek

Plumper_ 2017.06.20. 09:29:14

@bandiras2: házassági szerződés... feltéve, ha összeházasodtak. különben meg csak szórakozásra adnék pénzt és egy forinttal sem többet szakítás esetén. aki hagyja, azt megkopasztják.

****************
Nem értem, mit kell pörögni a termékenységen?! Annak a nőnek csinálj gyereket, aki megbízható, hűséges és gyerekeid anyjának tudod elképzelni. Amelyik viszont csak pénz-és spermavadász, annál nemhogy gumit húzz, de menekülj, amilyen gyorsan csak lehet. (ebből a szempontból a Bp-en dolgozó, vidéki, 30 év körüli, hajadon, esetleg rajzolt szemöldökű csajok a legveszélyesebbek :-D )

A nő legyen KEDVES, szeretnivaló, hűséges.
Az, hogy hogy néz ki, szubjektív, mindenkinek más tetszik.

Fenek Elek 2017.06.20. 09:34:58

@szépremediosz (törölt): ez az, erre büszkének kell lenni, khm *****

Tompahawk · https://oberwaldmeister.blog.hu 2017.06.20. 09:51:10

A szépségideál változik, de egy dolog állandó benne, az egészség. Hogy éppen vékony, telt, szőrös vagy csupasz e a menő, az változhat, de nem hiszem, hogy a beteges valaha is divatba jön.
"Klasszak a fekélyeid Timi",
"Imádom azokat a sötét karikákat a szemed körül. Keringés, vagy hiánybetegség?".
"Helló, nem láttalak még errefelé, nincs kedved egy vérvételhez a laborban?"
A kövérség határeset. Bizonyos pontig és bizonyos kultúrákban az egészség jele, a világ civilizáltabb részén viszont betegségként kezelik a túlsúlyt.
A másik dolog a hűség. Már leírták, nincs az a férfi aki szívesen nevelné valami ismeretlen Giovanni kölykét. Ennek még az goldolata is rémisztő.
....
És mégis, a világ tele van éppen hogy mozogni bíró cukorbeteg Jabbákkal akik Olasz pincérek gyerekeit neveltetik fel lelakott papucsállatkákkal. Vannak ideálok, meg elképzeleések, de végül ....hemtom....feromonok....

Andy73 2017.06.20. 10:59:46

@legyetek5ó6éú2:
A gyerekeket fel is kell nevelni, és ha 50 év fölötti a leendő apuka, akkor rég nyugdíjas öregember lesz, mire felnőnek a gyerkőcök. Ha megéri. És aggódhat, hogy a fiatal, vonzó felesége nem pattan-e meg egy fiatalabb hapsival. Vagy hogy hűséges-e hozzá.

Egyébként szerintem igaza van a posztnak, de kereslet-kínálat van ezen a téren is. Nőböl és férfiből sincs tökéletes, így marad a zsák a foltját elv. Vagy talál valaki olyat, aki hozzávaló, vagy addig keresgél, amíg hoppon marad.

Legfelelősebben gondolkodó felelőtlen ember · http://elmenypark.net 2017.06.20. 12:08:33

Mennyire hajlamos a baszogatásra? Milyen fejlett az agya? Képes-e megérteni, hogy a saját életét teszi tönkre azzal, ha már a nyeregben nem partnerként, hanem főnökként viselkedik? Tudja-e, hogy ebbe a férfiba szeretett bele és ha a maga képére formálja, könnyen ráunhat? A további ilyen jellegű kérdéseknek mégis csak akkor van értelme, ha a nő tetszik, mert a külső a Kapu ahhoz, hogy ezek a kérdések is felmerüljenek? Az illat kérdésében maximálisan egyetértek!

Névtelen betelefonáló · http://bandeenator.blog.hu 2017.06.20. 12:11:04

1. baromság, összképet nézek
2. részben, a hajra vonatkozóan. A ritkás haj nagyon-nagyon jó frizurával kompenzálható, sünihaj szerintem a férfiaknak való, a bőr csak annyiban igaz, hogy nagy kiterjedésű plasztikázandó felületek ne legyenek. Nem az anyajegy a zavaró pl.
3. Genetika. annyiban számít, hogy idősebb is kinézhet fiatalabbnak, de hogy 18 éves kinézetűt keressek? Ne! se kívül se belül ne legyen 18...
4. szerintem nem szagmintavétellel dől el. Ha van egy kedvező összkép (kívül-belül, magára igényes és nem ül ki rá sem agresszió sem világundor), na akkor azzal a személyiséggel kölcsönös szimpátia alapján létrejön kapcsolódás és jó esetben lesz belőle kapcsolat.

Mák Vilma 2017.06.20. 12:25:46

Az se hátrány azért, ha a hosszú hajszálait nem süti bele folyton a pitébe... lásd 2. kép :)))

bandiras2 2017.06.20. 12:46:54

@Plumper_:
Ideje hogy körülnézz mi folyik a jog és a demokrácia fellegvárrában(nemsokára ez lesz itt is):
www.reddit.com/r/TheRedPill/comments/3ggyw3/woman_marries_millionaire_husband_after_he/
Röviden magyarul: A bíróság kib@szta a picsába a házassági szerződést. Egy mindkét fél álltal szabadon aláírt szerződésnek semmilyen ereje nincs, mert punci, és a pinának mindig igaza van.

Létrejött egy olyan kezdeményezés is hogy divorce insurance(válási biztosítás férfiak részére, hogy ne legyél hómlessz mikor a zasszony kib@sz abból a házból amit te építettél fel). Tudod hogy mi lett belőle?
A feminista bírónő beleszámolta a biztosítást is a felosztandó vagyonba.
Nem fogok megnősülni, de ez sem ment meg semmitől.
Magyar eset, hogy csávóhoz beköltözött a barinő, majd 3 év múlva távoltartásit kért mert elege lett a fasziból, de nem a lakásából, ahol persze megmaradhatott, mert szegény jánynak nincs hova mennie. Lakásom van, amit nem tudok felgyújtani a gecibe mert társasház, de ki tudom adni a felét ingyen egy kancigány kompániának a következő 20 évre. SE házasság, SE élettársi. ha a csaj szexmegvonással próbálkozik, akkor kb randi a rosszlanyok.hu-ról, és mire hazajövök, ne legyen otthon.
ha gyermeket szül, akkor már félretettem a pénzt az apasági vizsgálatra.(itt még lehet, nem úgy mint franciaországban, ahol az apa az, akire a ribanc rámutat(az se érdekes ha beállít egy fekete csecsemővel), nincsen joga apasági tesztet csinálni, és ha mégis meri, akkor könnyen a sitten találhatja magát + 15kEUR bírság.
www.avoiceformen.com/mens-rights/france-upholds-the-ban-on-paternity-tests/)
Ha a gyermek nem az én tetőm alatt él, akkor nekem nincs gyermekem, mert úgyis csak ellenem hangolja a ribanc anyja. Lakás megtölt szerződéses cigányokkal, kocsi fillérekért elad, majd irány délamerika. Belőlem pénzt az életben nem fog látni.
Nem vagyok agresszív állat, nőre óvoda óta nem emeltem kezet, (amikor is jóanyám móresre pofozott nevelési célzattal), de hülyére se fog senki venni. Nem kezdek korombeli lehasznált öregasszonyokkal(35+), mert miután végigszopta a fél világot és az alfahímek már kutyába se veszik, "Jóleszek az még annak a szerencsétlennek, még örülhet is hogy milyen jó nője van..."
NEM. Vége. Nem kellettem amikor fiatal voltál, nekem se kellesz öregasszonyként. eddig szophattad az izgalmas alfa férfiállatot az jó volt mi? Na akkor jó lesz ezután is.
ha 20 évesen szülsz 2 gyermeket, 40 éves korodra szabad vagy, nemsokára unokázhatsz. Erre 40 évesen akarsz szülni 1 gyereket, aki jó eséllyel sérült lesz? és még ÉN örüljek neki hogy méltóztatsz idetartani nekem a lehasznált széjjelb@szott aranypuncidat?
Nem.
Van lakásom, van kocsim.
És ez az enyém is marad, vagy a gyermekeimé, de nem lesz senki másé. Aki az ágyamba fekszik, annak mindenemből jut mintha az övé is lenne, de csak addig amíg én, és csak én járkálok a puncijában, és soha sem lesz az övé. Minden vagyont a gyermekeim kapnak. ha nem lesz gyermekem, akkor a testvérem gyermekei. Azzal ami nekem van, azzal egy házasság kimeríti az öngyilkosság fogalmát, és ez érvényes a férfiak 80%-ára.
Amíg ez a helyzet nem változik, addig a hozzáállásom a témához nem fog változni.

Plumper_ 2017.06.20. 13:04:12

@bandiras2: nem semmi leírást adtál. :-D
Magyarországon működik a házassági szerződés. Ha valaki parázik, hogy nem, akkor kiadatási kötelezettséggel nem rendelkező országban kell eltenni a pénzt. A lakást nem tudom... Hogy jönnek ide kancigányok? Mi van, ha tényleg kiadod nekik és tényleg ott is laknak? Nem tehetik ki őket úgy, hogy az apával korábban házasságban élő anya és a gyerek lakhatása fontosabb, mint a bérlők ottléte?
Igen, a szexmegvonás nem jó fegyver, tekintve, hogy több tízezer másik pina is lehet az ember környezetében, attól függően, mekkora városban laksz. Sok nő el van szállva csak attól, hogy pinája van.
Azért 35+-os nőkkel még kezdhetsz. Olyanokkal, akiknek már van gyerekük, nem akarnak többet és csak szexet akarnak. Bár ekkor sem árt az óvatosság. Soha ne hidd el, hogy bevette a fogitabit. A tuti, ha kotont húzol, bár az megöli a pinaérzést. A már nem termékeny nők pedig 50 fölött kezdődnek, de itt is vannak csodák, lásd az anyukává váló 55 év körüli nők a bulvársajtóban.

Franquette 2017.06.20. 13:10:21

@fidesz maszop dk egykutya: a kisgyerkek mindig világosabb hajúak, aztán sötétül be. Amúgy én azt olvastam, hogy a szőke haj inkább az ösztrogénszint jele

bandiras2 2017.06.20. 13:15:03

@Plumper_:
Vagyonfelosztás, illetve távoltartási esetén, ha többé nem mehetek a saját házam közelébe, valamint annak is elvették a felét. A fele az enyém, azt nem fogja használni, és a másik felében se lesz öröme az ziher. Itt jön képbe a kiccsalád.

Plumper_ 2017.06.20. 13:18:07

@bandiras2: de ha a házad fele a volt feleségedé, akkor nem tudod kiadni, max a saját részedet, abban meg neked nem lenne örömöd. (kivéve, ha szobakiadásért közepesen jó szexet kapsz cserébe)

bandiras2 2017.06.20. 13:42:59

@Plumper_: Elég ha a saját lakrészemet megtömöm cigánnyal. mivel amúgy sem mehetek a sajét lakásom közelébe, a gyerekemet se láthatom, nem maradna más csak az bíróság által megítélt gyermektartési kifizetése, meg a hajléktalan lét. Inkább irány Délamerika és a jungle. Mivel a kiccsalád szerződéssel lakik az ÉN részemben(aminek a közelébe se mehetek), így a ribanc nem fog nyugodtan lakni az ÉN általam kifizetett ingyé nekiadott lakrészben.
Velem gold digger nem fog kibaszni. De jól biztos nem fog járni.

Aki nem gold digger, az elfogad olyannak amilyen vagyok, örül hogy rendes körülmények között lakhat a gyerekkel, de ha megpróbál kibaszni velem, akkor az visszaüt, mert onnantól garantálom hogy tőlem SEMMIT nem fog kapni, amit meg mégis, abban nem lesz öröme.

Plumper_ 2017.06.20. 13:47:41

@bandiras2: Az a baj, hogy sokak fejében meg se fordul, hogy a nő saját maga keresi meg a temérdek pénzt az autóra, lakásra. Amelyik nő pedig ezt teszi, az 35-40 évesen van csak készen a családalapításra, mert addig ki kell taposni az utat, munkát, karriert.
Csak minimális gyerektartást kell fizetned, ha minimálbérre vagy bejelentve.
Szerintem ha a lakás vagy lakrész nem leválasztható, akkor hiába a fele a tiéd, nem adhatod ki albérlőnek.
Hiába a fele a tiéd, anyukának és a gyereknek laknia kell valahol. Mehetsz a híd alá. A lakást meg addig nem adják el, míg meg nem halsz.

Plumper_ 2017.06.20. 14:25:39

@szépremediosz (törölt): prostit sokkal olcsóbban is kaphatunk ám! nem kell autót, lakást, diplomát meg nyelvi izéket finanszírozni hozzá 100millió Ft értékben. a prosti ráadásul nem pofázik.

bandiras2 2017.06.20. 14:47:07

@Plumper_:
Amelyik nő maga keresi meg és nem szopással hanem kemény munkával, attól nem sajnálom, ő maga választotta ezt az utat. Sex és new york, fentebb írtam erről a jelenségről. Az ilyen nőnek viszont eszébe se jut hogy olyannal szóba álljon mint én, az hogy ilyen nőt összeszedjek, az abszolút valószínűtlen. Hipergámia. A nőnek olyan férfi kell akire felnézhet. A sikeres és gazdag nők számára vonzó férfi az kb Aelon Musk és néhány hasonszőrű haverja.
A másik pedig az, hogy nekem olyan nő kell, aki alkalmas anya szerepre, férfinak itt vagyok én, nem kell még egy férfi a házba. Amelyik nő tényleg képes összedolgozni magának ennyi vagyont, az férfiként is lehet aposztrofálni.

ColT · http://kilatasgaleria.blog.hu/ 2017.06.20. 18:30:36

Mondjuk nekem pont a magas vékony jön be, de mindegy :D
A fent felsoroltak tök lényegtelenek.
1. érezd magad jól vele
2. ne legyen hisztis.

ColT · http://kilatasgaleria.blog.hu/ 2017.06.20. 18:47:33

@Plumper_: "@bandiras2: Az a baj, hogy sokak fejében meg se fordul, hogy a nő saját maga keresi meg a temérdek pénzt az autóra, lakásra"
Talán mert baromi ritka, sajnos.

ColT · http://kilatasgaleria.blog.hu/ 2017.06.21. 06:53:20

Mondjuk egynémely kommentekből is sugárzik a sötétség, végtére is ez is masszív okozója lehet annak, hogy a nők semmibe sem veszik az embert, amíg ugye középkori elvek szerint vannak kezelve... bár mondjuk aztán nekik enélkül sem a szomszédba menni tippekért, hogy szívassuk az erősebb nemet.

bandiras2 2017.06.21. 08:58:58

@ColT:
amelyik tarsadalomban a nok szulnek az fejlodik. amelyik tarsadalomban a nok szules helyett ferfit jatszanak az megindul a kihalas fele mert nem.szuletik annyi gyermek ami potolna a termeszetes fogyatkozast.
lebensraum elmelet gyakorlatban:
az europai fogy, a moszlimnigger pedig atveszi az eletteret. lehet politikailag korrekten erzekenykedni de vagy az lesz hogy a nyugati nok elkezdenek szulni vagy jon az iszlam vilag es a valodi kozepkor ahonnan nem lesz hajnal mert a korant nem ugy irtak meg hogy lehessen tole a eretnekeakedni:
www.bodokert.hu/e107_plugins/content/content.php?content.4210
a nok vagy szulnek vagy a tarsadalom ami lehetove tette nekik ezt a fenenagy szabadsagot megszunik es jon a csador.

2017.07.31. 14:16:14

Milyen tévedésben vannak itt egyesek!
Soha nem a férfi választ, csak azt hiszik, de amúgy soha.
A nő választ hímivarsejtet és biztonságot az utódhoz. :)

Ha nincs biztonság,lehet akár milyen Adonisz a pasi. A biztonság pedig nem csak kp formában és izomtömegben kell hogy jelen legyen, hanem mentálisan is!

2017.07.31. 14:19:23

Egyszerűen fogalmazva az a pasi a nyerő, aki a biztonságérzés minden fázisát képes megadni, vagy legalább is úgy tenni, mitn ha meg tudná adni.
1- Meg tudja védeni a nőt más férfiaktól, mert erős.
2- El tudja látni élelemmel ha gyermekágyas lesz a nő, mert okos és ügyes.
3- El tudja hitetni a nővel, hogy akkor is kelleni fog neki, ha már nem lesz olyan hamvas és szép.

Ha ez a három feltétel adott, a pasinak nyert ügye van minden nőnél!

ColT · http://kilatasgaleria.blog.hu/ 2018.03.08. 16:41:26

Értelmes embernél a külső egy határ felett (ne legyen borzalmasan ronda) másodlagos, a jó természet fontosabb.